Skip to content

Contact

Wil je een recensie-exemplaar van Het magische verhaal van de Verteller aanvragen, meer informatie over de schrijver en/of het boek of heb je een andere vraag of opmerking? Leuk! 

Gebruik het contactformulier en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.

Volg Laura ook op Twitter, Instagram en Facebook.

 

Magische Mail in je inbox

Over Laura

Natuurlijk kun je niet zeggen dat iemand 'de allergrootste Beatlesfan' is, maar feit blijft wel dat Laura tijdens de Magical Mystery Tour in Liverpool alle Beatlesvragen wist te beantwoorden - zélfs de extra moeilijke bonusvraag. (Waarop ze het antwoord al riep nog voordat de gids zijn zin had kunnen afmaken.)

Het is dan ook geen verrassing, dat haar allereerste roman de muziek van The Beatles als rode draad door het verhaal heeft lopen. Ze is nu eenmaal fan. Net zoals dat ze houdt van de (on)mogelijkheden van het magisch-realisme en de altijd veranderende, ongrijpbare vibes van de stad Berlijn. Al deze ingrediënten kwamen plots met donderend geweld bij elkaar in haar hoofd en zo ontstond Het magische verhaal van de Verteller.

Laura Alblas (1981) is freelance tekstschrijver en probeert met haar vriendin en hun zoon zoveel mogelijk van de wereld te zien.

Scroll To Top